Belastingen | Algemeen | Onze belastingdienstverlening

Belastingen | Algemeen | Onze belastingdienstverlening

De tarieven van onze dienstverlening staan hier. Een eenvoudige aangifte of wijziging is uiteraard goedkoper dan een aangifte waarvoor meer controle werkzaamheden verricht moeten worden. Het tarief voor fiscaal partners is per saldo goedkoper dan het tarief voor alleenstaanden. De genoemde tarieven voor de aangifte Inkomstenbelasting zijn exclusief 21% BTW en gelden vanaf 01-01-2019.

Facturatie voor onze dienstverlening vindt plaats direct na het verrichten van de aangifte. Er geldt een betalingstermijn van 7 dagen na facturatie. 

Aan relaties voor wie we een nieuwe hypotheek hebben bemiddeld wordt het voordeeltarief in rekening gebracht voor werkzaamheden die betrekking hebben op het fiscale jaar waarin de nieuwe financiering is ingegaan en het opvolgende jaar. wanneer we hierover afspraken hebben gemaakt ten tijde van de bemiddeling van de hypotheek. 

Overige aangiftes

Wij verrichten alleen aangiftes Inkomstenbelasting voor particulieren. Wij verrichten ook aangiftes erfbelasting en schenkbelasting. Deze tarieven worden gemeld na inventarisatie van de situatie, dit betreft altijd maatwerk. 

Services

Deze staan beschreven in onze tarievenlijst

Privacy

Wij versturen nimmer aangiftes en aanslagen van onze relaties aan derden (met uitzondering van de Belastingdienst). Indien een duplicaat gewenst is kunnen onze relaties deze bij ons opvragen en dan bieden wij deze digitaal aan hen zelf aan.