Je DSB-bank-hypotheek oversluiten (Finqus hypotheek oversluiten)

Je DSB-bank-hypotheek oversluiten (Finqus hypotheek oversluiten)

Het is vanaf 01-04-2020 mogelijk om je voormalig DSB-hypotheek (DSB Bank-hypotheek) over te sluiten zonder boete. DSB Bank bestaat niet meer. De partij waarbij deze hypotheken nu zijn ondergebracht is Finqus. 

Oversluiten zonder boete

DSB bank is inmiddels bijna 10 jaar geleden failliet gegaan. Uitgaande van de veelvoorkomende algemene voorwaarde dat na 10 jaar je boetevrij kunt overstappen naar een nieuwe geldverstrekker betekent dit dat ongeveer 18.000 mensen mogen overstappen zonder boete.

Maatwerkberekening zonder kosten

Wij bieden iedere voormalige DSB-bank klant die nu nog een hypotheek heeft lopen tegen bij Finqus de mogelijkheid om een maatwerkberekening door ons te laten maken. Zonder kosten. We berekenen het mogelijke voordeel van het nu overstappen.

Zien we mogelijkheden dan krijg je van ons te horen welke kosten er zijn voor het verzorgen van de overstap. De kosten hangen af van de complexiteit van het dossier. 

Wij vergelijken iedere geldverstrekker op rente en voorwaarden zodat we vrijwel altijd een beter en voordeliger alternatief kunnen aanbeiden. 

Contact

Neem nu contact met ons op en geef aan dat je ook een maatwerkberekening wilt ontvangen vanwege het boetevrij kunnen overstappen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op, zodat we gegevens kunnen ontvangen van je, die we daarna gaan verwerken om de mogelijkheden duidelijk te krijgen.

Bron: Consumentenbond