Betaalrekening ABN AMRO

Betaalrekening ABN AMRO

ABN AMRO geeft 0,2% korting op hun hypotheekrente (bij een rentevaste periode) wanneer je besluit om daar ook te gaan (of blijven) bankieren. Wanneer ABN AMRO een interessant hypotheekaanbod kan doen, inclusief korting, dan zorgen wij ervoor dat er een betaalrekening voor je geopend wordt.

Hieronder staat aangegeven welke keuzes je hebt voor de diverse betaalpaketten. Wij vernemen graag naar welk pakket je voorkeur uitgaat. Ook vernemen we graag, afhankelijk van het gekozen pakket, of er één of meerdere creditcards per rekening gewenst zijn. 

Betaalpakketten ABN AMRO

Voor alle tarieven zie deze bijlage

Creditcard

Een creditcard is handig voor bestellingen online, voor op vakantie, voor als je een auto wil huren of voor andere doeleinden. Het bedrag dat je hebt opgenomen via je creditcard wordt binnen een maand weer van je betaalrekening afgehaald. Om deze reden staat de creditcard niet bij het BKR geregistreerd. De bestedingsruimte is standaard € 2.500,=. 

Huisbankierschap

ABN AMRO verstrekt de korting op de hypotheekrente onder huisbankierschap. Dat wil zeggen dat je geacht wordt ABN AMRO als "primaire bank" te gaan gebruiken.

En/of-rekening

Het is vaak handig als je samenwoont om een gezamenlijke rekening te hebben. En om hier bijvoorbeeld de woonlasten vanaf te schrijven. Wij kunnen een persoonlijke rekening en een gezamenlijke rekening voor je (jullie) aanvragen. Laat ons graag weten wat de wensen zijn en wij zorgen ervoor dat de bankzaken naar wens worden ingericht. 

Spaarrekening

Nadat de betaalrekening is geopend kan eenvoudig online zelf een spaarrekening worden geopend. Hieronder het overzicht dat je ziet binnen je internet bankieren omgeving. Het is overigens belangrijk om goed te kijken welke spaarvorm bij je past. Wij denken graag met je mee om je toekomstige spaardoelen invulling te geven en kunnen je ook op dit gebied goed van dienst zijn. 

ABN AMRO Spaarproducten

Korting op kosten betaalpakket vanwege werknemersarrangement

ABN AMRO heeft met veel grotere werkgevers afspraken dat hun werknemers korting krijgen op diensten van ABN AMRO. Wij houden hier uiteraard ook rekening mee. Wanneer je bij een dergelijke werkgever werkt, dan zijn de kosten voor het betaalpakket 50% lager. 

Overstappen

Wanneer je moet overstappen van bank, dan kan dat eenvoudig door middel van de "Overstapservice". Wij zorgen ervoor dat je hiervoor de juiste formulieren ontvangt. 

Overeenkomst betaalrekening (en evt. creditcard (s))

Wij zorgen ervoor dat de te ondertekenen overeenkomst voor de betaalrekening wordt gecontroleerd en bieden je deze ter ondertekening aan. Wij moeten de origineel ondertekende overeenkomst per post retour ontvangen tezamen met de van toepassing zijnde bijlagen. Er is één overeenkomst voor zowel de betaalrekening als de aan die betaalrekening gekoppelde creditcard (indien van toepassing).