Wat worden mijn maandlasten?

Wat worden mijn maandlasten?  

In tegenstelling tot zeer veel andere websites geven wij geen berekening van wat de maandlasten zijn bij een bepaalde financiering. In nagenoeg alle situaties zal de maandlast namelijk hoger uitkomen dan dat uit dergelijke berekeningen naar voren komt. Het is aantrekkelijk om zo laag mogelijke maandlasten te laten zien. De berekening wordt gemaakt op basis van de aanbieder met de laagste rente en vaak wordt de premie van de overlijdensrisicoverzekering doorgerekend op basis van de minimale dekking die er verplicht is.

Uiteraard zijn er situaties dat deze uitkomst passend is bij de persoonlijke situatie, maar in nagenoeg alle situaties zal blijken dat de maandlasten (fors) hoger blijken te zijn wanneer er wordt voldaan aan de persoonlijke wensen en eisen.

Wil je weten wat de maandlasten zijn behorende bij jouw wensen en eisen neem dan contact op met ons voor een adviesgesprek in plaats van af te gaan op onbetrouwbare berekeningen. Je kunt hier zien welke factoren van invloed zijn op wat je kunt lenen en dus ook van invloed zijn op de maandlasten.

Het zou zonde zijn wanneer je tijd en energie besteedt aan een woning en eventueel zelfs kosten hiervoor maakt op basis van een onlineberekening en uiteindelijk blijkt dat de gewenste hypotheek niet haalbaar is voor de eerder gepresenteerde maandlasten. Een hypotheek is altijd maatwerk en wij leveren dat!