Ik ben starter op de woningmarkt

Ik ben starter op de woningmarkt

Als starter op de woningmarkt komt er veel op je af. Enerzijds alles dat komt kijken bij het kopen van een woning en anderzijds alles met betrekking tot het afsluiten van een hypotheek. Onze dienstverlening is sterk gericht op starters op de woningmarkt. Wij zorgen ervoor dat alle vragen beantwoord worden en dat het gehele traject van A tot Z vlekkeloos verloopt. Geen zorgen, maar volledige duidelijkheid over alles dat er op je af gaat komen. 

Op onze website staat heel veel informatie waar je je breed kunt oriënteren op alle onderwerpen. Dit is algemene informatie. En het is veel informatie. Het is altijd verstandig om een kosteloos adviesgesprek met ons in te plannen zodat we alle zaken persoonlijk kunnen bespreken en kunnen afstemmen op de eigen persoonlijke situatie, wensen en eisen.

De onderstaande links hebben als doel je op een overzichtelijke informatie te wijzen op relevante onderwerpen in het kader van het aankopen van een woning en het afsluiten van een hypotheek. Je kunt de krachtige zoekfunctie op deze site gebruiken om informatie te vinden over het onderwerp waar je meer over wil weten. Neem altijd contact op voor persoonlijk advies! 

  • Welke partijen spelen een rol bij het kopen van een woning?
  • Welke partijen spelen een rol bij het afsluiten van een hypotheek?
  • Welke hypotheekvormen zijn er voor starters?
  • Wat is een levensverzekering?
  • Is de aanbieder van de laagste rente de beste geldverstrekker?
  • Welke extra faciliteiten zijn er voor starters?
  • Welke stukken moet ik verzamelen?
  • Wat zijn de kosten voor advies en bemiddeling?
  • Wat kan ik lenen?
  • Wat zijn de maandlasten? 

Onze unieke benadering

Wij sturen je niet binnen een half uur weg met een indicatieve berekening op basis van standaard uitgangspunten. Wij investeren veel van onze tijd in het kennismakingsgesprek zodat je echt weet wat er te kiezen valt en wat de mogelijkheden zijn. Uiteindelijk ben jij het die keuzes moet kunnen maken op een breed aantal punten. Wij zorgen ervoor dat je voldoende kennis hebt op al die punten, zodat je weloverwogen een beslissing kunt nemen die bij je past. 

Hoe dit werkt? Neem contact met ons op en plan een afspraak in, zodat we je dit in de praktijk kunnen laten ervaren. We staan niet alleen stil bij het vinden van de laagste rente. Als dat alles zou zijn, dan hadden wij geen werk. Het gaat er ons altijd om dat wij naast onze klanten staan, sterker nog, dat we zelfs even in hun schoenen gaan staan. Door deze instelling zijn wij in staat op de best mogelijke manier een passend advies uit te brengen. 

De basis is dat je begrepen wordt en dat je eisen worden ingewilligd. Wij zijn professioneel kritisch en stellen open vragen. Op deze manier zul je zien dat je samen met ons in staat bent om de keuzes te maken die waarborgen dat je het beste product kiest dat bij je past. Niet alleen nu, maar ook op langere termijn. Een hypotheek is een product dat vaak 30 jaar mee gaat. Nu verstandige keuzes maken, waarbij je ook wordt gedwongen in je eigen toekomst te kijken is wat wij in de praktijk brengen.

We zien ernaar uit om een reactie van je te ontvangen om onze dienstverlening en toegevoegde waarde ook aan jou te kunnen presenteren. 

Filmpje met uitleg over een hypotheek en belangrijke zaken

 


Filmpje over het kopen van een woning (KNB)